Kompenserad Inklinometer och gyro

AMU-GEO

AMU Geo är en inertial sensor som kan kunna mäta position och hastighet av en fordon i utrymmet. Den innehåller en tre-axlig accelerometer, gyroskop och kompass för att i realtid mäta objektets geometriska läge samt axelrotation på 2 axlar där givaren är installerad. Givaren innehåller även en avancerad programvara för att kompensera stötar, vibrationer, värmechocker och centrifugal acceleration. Detta ger en noggrannhet lägre än 0,5° i dynamiska förhållanden och 0,3° i statiska förhållanden i hela arbetsområdet.

Givaren passar utmärkt till kran- eller bom-applikationer.

ViCANdo blir App

Med nyaste release av ViCANdo 2.0 är det möjligt att skapa egna appar för Android och Windows platformar.

Projektets utveckling, design och debugging sker i ViCANdo som sedan kompileras till olika target plattformar. För närvarande finns stöd för Windows 7-10, Android 4.1 och senare samt Linux/Ubuntu. Användningsområden kan bli t.ex.:

– Utveckling av display enheter för fordon och maskiner med displayer och nätverk
– Eftermarknads applikationer för diagnostik och omprogrammering av ECU´er
– Work shop applikationer
– Nod simulering
– System simulering
– Test applikationer

Fråga oss mera!

Kvaser Memorator Professional

Nu kan man få Kvaser Memorator Professional med 5st CAN-kanaler!!

Nya Memoratorn är också kapabel att köra skript vilka är utvecklade med Kvaser t programmering-språket. Vägledning för att skapa t-program (skript) är inkluderat i leveransen. Galvanisk isolering är inkluderat som standard, samt ett SD-minneskort på 8GB.

Enheten stödjer även CAN FD!

Fråga oss mera!