CAN-USB Interface

Hos Indizio Solutions kan du välja CAN interface från Kvasers Leaf- eller USBcan-familjen. Här hittar man en- och flerkanaliga CAN-USB interface med olika prestanda. Man kan välja mellan Light-, SemiPro- eller Professional-versioner, med robusta eller ruggade höljen.

Alla versioner har en gemensam nämnare, nämligen CANlib. Detta betyder att man kan utveckla sin applikation med en-kanaliga Light-versionen och i senare skede använda fast den ruggade USBcan-versionen. Applikationen kommer att funka ändå – Det tar Kvasers CANlib hand om!

Kvaser Leaf-familjen

 

Leaf light

Kvaser Leaf Light HS v2

Kvaser Leaf Light HS v2 är en av det enklaste och billigaste sättet att ansluta en dator till ett CAN-buss-nätverk. Med sin USB 2.0-kompatibla kontaktdon till datorn och 9-pin DSUB-kontaktdon till CAN är Leaf Light HS v2 med sin ergonomiskt utformade hölje både robust och flexibel nog att användas.

Nu även med galvanisk isolation som standard!

Datablad: Leaf Light v2

 

leaf_light_rugged

Kvaser Leaf Light Rugged

Kvaser Leaf Light Rugged är en en kanals USB-gränssnitt för CAN. Medan de inre komponenterna är samma som i den populära Leaf Light HS, försäkrar den robusta IP65-klassade hölje pålitligt skydd mot vatten och damm i tuffa miljöer.

Datablad: Leaf Light rugged

 

leaf_semipro

Kvaser Leaf SemiPro HS

Kvaser Leaf SemiPro HS med MagiSync™ är en en kanals USB-gränssnitt för CAN. MagiSync ger möjlighet att enkelt ansluta flera gränssnitt till en PC. Tidsstämpling synkroniseras via Kvaser MagiSync ™ som ger flexibilitet och gör den perfekt för flerkanalsapplikationer. HighSpeed, Low-Speed och Single-Wire CAN stöds genom olika produktversioner.

Datablad: Leaf SemiPro

 

Leaf_pro

Kvaser Leaf Professional HS

Kvaser Leaf Professional HS är en en kanals, med hög prestanda, USB-gränssnitt för CAN. En mångsidig och kraftfull gränssnitt som erbjuder enkel anslutning mellan din dator och CANbus-nätverk. Leaf Professional innehåller den av Kvaser patenterade MagiSync funktion för synkroniserad tidsstämpling, galvanisk isolering för skydd mot spänningstoppar och Auto Transmit för placering av meddelanden på bussen med jämna mellanrum.

Databald: Leaf Pro

Kvaser USBcan-familjen

 

Leaf light 2xHS

Kvaser USBcan Light 2xHS

Kvaser USBcan Light 2xHS är ett kompakt, pålitligt och kostnadseffektivt sätt att ansluta två HighSpeed CAN bussar till en PC eller mobil dator. Med en USB 2.0 -kompatibel kontaktdon i ena änden och två 9-poliga D-SUB kontaktdon i den andra, är Kvaser USBcan Light 2xHS bara en bråkdel större än Leaf Light v2 men har samma eleganta, ergonomiskt utformade hölje som Kvasers produkter har blivit kända för, och den kommer med galvanisk isolering som standard.

Datablad: USBcan Light 2xHS

 

Usbcan_pro

Kvaser USBcan Professional HS

Kvaser USBcan Professional HS stöder även den Kvaser´s MagiSync ™ teknik för att synkronisera tidsstämplar över flera enheter utan extra sladdar vilket erbjuder flexibilitet för flerkanalsapplikationer. Med snabba reaktionstider och hög datagenomströmning, är Kvaser USBcan Professional perfekt för snabb omprogrammering av ECUer, avancerade buss analysatorer och effektivt utvecklingsarbete.

Datablad: USBcan Pro

 

Usbcan_r

Kvaser USBcan R

Kvaser USBcan R är en robust enhet, avsedd för avancerade tillämpningar. Två CAN -kanaler ger snabba reaktionstider och hög datagenomströmning. Kvaser USBcan R är perfekt för snabb omprogrammering av ECUer, avancerade buss analysatorer och effektivt utvecklingsarbete.

Datablad: USBcan R